1.00 RON Sape mecanizate Dabuleni Dabuleni

Data publicării: 12/10/2021
 • Locaţie: Dabuleni, Dolj, Romania

Fie ca vreti sa ridicati o constructie noua sau vreti sa o imbuntatiti pe cea veche si aveti nevoie de sape mecanizate sau tencuieli mecanizate, apelati la serviciile noastre profesioniste. Operam in Dabuleni, in localitatile invecinate dar si pe restul judetului Dolj. Pretul se stabileste in functie de lucrare!


Telefon: 0724292693

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Sape mecanizate Filiasi
  Sape mecanizate Filiasi
  Alte servicii - Filiasi (Dolj) - 12/10/2021 1.00 RON

  Daca aveti nevoie de sape mecanizate sau tencuieli mecanizate in Filiasi dar si in restul judetului Dolj, apelati la serviciile noastre profesioniste. Asteptam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail pentru un pret.

 • Sape mecanizate Calafat
  Sape mecanizate Calafat
  Alte servicii - Calafat (Dolj) - 12/10/2021 1.00 RON

  Oferim in orasul Calafat, jud.Dolj dar si in imprejurimi, servicii de sape mecanizate, sape elicopterizate, sape egalizante si tencuieli mecanizate. Pretul difera de la lucrare la lucrare si va rugam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail...

 • Sape mecanizate Bailesti
  Sape mecanizate Bailesti
  Alte servicii - Bailesti (Dolj) - 11/10/2021 1.00 RON

  Asiguram servicii de tencuiala mecaniizata si sape mecanizate, sape elicopterizate si sape nivelante in Beilesti, Jud.Dolj si in localitatile invecinate. Pentru o oferta asteptam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de e-mail.