1.00 RON ODAS GLOBAL CONSULTING SRL Cluj-Napoca

Data publicării: 02/12/2019
 • Locaţie: Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

ODAS GLOBAL CONSULTING este o companie ce activeaza la nivel international având ca servicii principale fondurile europene, lobby, consultanța în afaceri, servicii de arhitectură, servicii tehnologice și investiții.
Compania și-a început activitatea în anul 2003, iar datorita experienței și a calității serviciilor oferite clienților noștrii facem parte din diferite grupuri de lucru atât naționale cât și internaționale.
Prin reprezentanții noștrii incercăm să realizăm proiecte de investiții și să dezvoltăm afaceri atât prin fondurile Uniunii Europene, fonduri internaționale publice și private.


Telefon: 0744872835

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Lucru la calculator acasa
  Lucru la calculator acasa
  Alte servicii - Iasi (Iasi) - 04/12/2019 5000.00 EUR

  Oportunitate noua pentru toata tara. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimit...

 • Deblocari usi masina in Bucuresti si Ilfov
  Deblocari usi masina in Bucuresti si Ilfov
  Alte servicii - Bucuresti (Ilfov) - 27/11/2019 99.00 RON

  Firma noastra intervine prompt pentru a va debloca usa masinii dvs., non stop, in Bucuresti si Ilfov, la costuri accesibile. Lacatusii nostri auto pot deschide orice tip de masina. Pret variabil.

 • Advertoriale SEO - Campanii Link Building - peste 200 de site-uri cu autoritate
  Advertoriale SEO - Campanii Link Building - peste 200 de site-uri cu autoritate
  Alte servicii - Bucuresti (Bucuresti) - 27/11/2019 1.00 RON

  De de AbcSeo? Lucram in domeniul promovari SEO de peste 10 ani, avem sute de campanii targetate de advertoriale: optimizare SEO si awareness. Am obtinut rezultate de top pentru majoritatea niselor abordate.Venim in intampinarea clientilor cu cele mai...