10.00 RON Cursuri de calificare Timisoara

Data publicării: 12/07/2021
 • Locaţie: Timisoara, Timisoara, Timis, Romania

Ne dorim sa dezvoltam potentialul oamenilor, astfel incat sa dobandeasca pregatirea si cunostintele necesare care stau la baza unei meserii.
Aceste cursuri se adreseaza atat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, celor care doresc sa isi califice si perfectioneze meseria avuta, cat si persoanelor care vor sa isi infiinteze propria afacere si doresc sa aiba cunostintele necesare si calificarea care sta la baza dezvoltarii si acumularea de informatii pentru realizarea scopului dorit.


Telefon: 0736297669

Contactează vânzătorul Distribuie

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Cursuri tenis copii. Scoala tenis. Prima lectie gratuita
  Cursuri tenis copii. Scoala tenis. Prima lectie gratuita
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 17/09/2021 20.00 RON

  Dax Tenis. Club de tenis situat in zona Drumul Taberei, Militari, sector 6, Bucuresti, organizeaza cursuri de tenis si programe de initiere in tenis pentru copii - 4-6 / 7-10 / 10-14 ani - scoala de tenis pentru copii - pregatire fizica specifica - r...

 • Rezidentiat medicina generala
  Rezidentiat medicina generala
  Alte cursuri - Bucuresti (Bucuresti) - 27/08/2021 Verifica cu vanzatorul

  Vrei sa promovezi examenul de rezidentiat in medicina generala, medicina dentara, farmacie sau in scolile de agenti de politie? Inveti, Repeti si Te Evaluezi, Simplu si Rapid, Prin Intermediul Platformei StudyHub. Inscrie-te acum pe site.

 • Curs Tehnician Maseur
  Curs Tehnician Maseur
  Alte cursuri - Bucuresti (Sector 3) - 04/08/2021 2000.00 RON

  Au inceput inscrierile pentru Curs calificare Tehnician Maseur Cod N.C 3226.3.1, nivel 4. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc o schimbare in viata lor sau celor care vor sa isi extinda domeniul de activitate. Cursul este curs extrem de comple...